5 eenvoudige uitspraken over frietkraam aan huis Uitgelegd

Deze berekentool zorgt daar dus voor het u als client een duidelijke richtprijs ieder mail ontvangt en tegelijkertijd meehelpt om restafval te beperken via met te melden wat wel- en hetgeen niet nodig kan zijn tijdens uw gebeurtenis. Dit kan zijn in onze ogen ons ideale combinatie!

Wij beschikken over verschillende omvangrijke frietwagens in een verhuur. Zeer geschikt dus ingeval het aan vollere gezelschappen zal. Doch verder voor ons klein verjaardagsfeestje betreffende slechts enige tientallen personen hebben wij het geschikte formaat frietwagen.

Via onze jarenlange oefening bestaan we bij andere specialistisch in dit voorzien met omvangrijke groepen gasten met een zeer beperkte wachttijd voor een goudgeel en knapperige puntzak friet met een warme snack. Referenten bestaan hiervoor op te vragen, prijs op aanvraag.

Onze missie: het verzorgen over onbeperkt het grootste collectie verse friet en ons enorm scala met de oudste capaciteit snacks voor u op locatie.

Op je huwelijksinzegening heb je liever ook niet dat je gasten betreffende vette vingers horen te rondlopen. Daar beschikken over we iets op gevonden. Onze bijzondere frietzak met een onvergelijkbaar vakje voor een mayonaise. En een vorkje, aardig.

Omdat we biologische frieten bakken in ons authentieke bakfiets kan zijn dat voor de beleving immers een momentje wat anders vervolgens ons frietkar of snackwagen.

Betreffende ons assortiment aangaande 6 soorten verse friet en ons asssortiment van 26 soorten snacks betreffende heel veel andere sauzen klik hier kunt u betreffende uw gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Geef in het boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” met het u behandeling wilt vervaardigen over de lenteactie.

Wij snappen op welke manier vervelend dit kan zijn zodra de bezoekers lang moeten wachten op een frietje tijdens een huiselijk festiviteit ofwel bijeenkomst. Denies kan zijn bijzonder beleven in het bakken voor grotere gezelschappen.

Raakt u dan ook geïnteresseerd in een frietwagen met huis? Neem dan vrijblijvend contact op betreffende Snackmobiel.nl. We zijn zowel telefonisch indien per mail bereikbaar.

U dan ook kunt bij ons plezier hebben over lekkere vers gesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en voordeligste snacks.

Informeer altijd aanvankelijk tot een dag en dit tijdstip waarna u dan ook het wilt boeken. Dat voorkomt teleurstellingen.

Een frietkraam op maat Of u dan ook met nostalgische entourages houdt, ofwel meer betreffende modern - voor ons huurt u een frietkraam die ons warme en zeker frisse sfeer ademt.

Voor feesten betreffende minder mensen, heeft De Goudkleurige Leeuw een prijsopgave op maat. Hiervoorgaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert of schepijs. Iemand assortiment is verder geoorloofd, evenals een menu samen met een saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *